Backup

Vitt moln med pilar som symboliserar en synkroniserad backup.

Backup

– Enkel och pålitlig molnbaserad säkerhetskopiering

Gör backup direkt till våra servrar och ha full kontroll över hur och när din backup ska ske.
Betala bara för det du använder

Vad är SKALAB Backup?

SKALAB Backup är en enkel och kostnadseffektiv Säkerhetskopiering-som-en-tjänst som skyddar dina viktiga tillgångar var de än finns: i ert datacenter, på en vanlig dator eller i det offentliga molnet. Tjänsten är designad för att växa med ditt företag, direkt från början. SKALAB Backup är till för dig som vill framtidssäkra ditt företag, och slippa investera stora summor i en egen backup-lösning.

Glödlampa med tre blåa moln runt

Hur fungerar det?

Ett program installeras på servern där vi, tillsammans med er, schemalägger vilken information som ska säkras.

Karta över världen, en mapp skyddad med ett hänglås

Säker och pålitlig säkerhetskopiering i molnet

Din data är säker både under överföringen och när de kommit på plats. Programvaran som installeras på servern sköter säkerhetskopieringen och skickar informationen krypterat och säkert över internet till vårt datacenter. Väl hos oss lagras allt krypterat och i dubbla kopior i två olika datacenter. Om problem uppstår säkerställer vi att ni alltid har en aktuell säkerhetskopia av er data.

Tre staplar i ett stapeldiagram

Flexibla och kostnadseffektiva lösningar

Med SKALAB Backup slipper du investera stora summor pengar i hårdvara. Genom att själv välja vad som ska säkerhetskopieras kan du skräddarsy tjänsten efter dina företagsbehov och din budget. Betala bara för det du använder.