Dedikerade servrar

Dedikerade servrar

Garanterad hög prestanda för dina applikationer.

Prestanda

Säkerhet

Obegränsad trafik

Snabb leverans

Vi centraliserar din IT

Att centralisera IT-diften ger dig många fördelar. Du slipper bry dig om själva hårdvaran (servrar, routrar, switchar). Du kan hyra programmen per månad, vilket innebär att du kan ha 10 användare av office i augusti och 5 i september. Vi fjärruppkopplar och löser användarproblem inom några minuter och garanterar dig en stabil IT.

Det blir helt enkelt möjligt att för första gången budgetera din IT och endast betala för det du använder. Bäst av allt, det blir endast ett fåtal datorer kvar på kontoret, alla servrar och konstiga maskiner försvinner.

Skulle du vilja bli av med 10 servrar som kostar konsulttimmar och ström eller bara reda ut vad den där maskinen gör som står i skrubben? Vi är experter på att rensa upp och ta över driften till “molnet”, det innebär att vi tar ansvaret för att din IT blir driftssäker och enkel. Du slipper alla krångliga termer, ac-anläggningar, backupångest och datakillar som dyker upp och aldrig riktigt löser grundproblemet.

Ring oss på 0300-650 800 och boka in ett kostnadsfritt besök.

Serverdrift är en grundläggande del av Skalabs verksamhet och stommen i vårt tjänsteutbud. Servern, som antingen kan vara fysisk eller virtuell placeras i något av Skalabs datacenter. Du tar del av vår infrastruktur och får en kostnadseffektiv IT-drift med hög tillgänglighet.