E-post

E-post

Med rätt e-post kan du höja produktiviteten och skydda din företagsinformation samtidigt som du främjar samarbetet med dina kunder och kollegor.

Beroende på storleken på din verksamhet erbjuder SKALAB IT tre olika e-postlösningar.

ZimbraExchangeOffice 365

Logotyp för Zimbra e-post

Gruppsamarbete

Med Zimbra får du enkel åtkomst av delade kontakter, kalendrar, e-post och andra dokument. Utmärkt för de som arbetar i en aktiv arbetsmiljö eller på kontor.

Åtkomst överallt

Upptäck hur du och dina kollegor kan få åtkomst till e-post, schemalagda möten och dokument när ni arbetar utanför kontoret eller är på möte hos en kund.

Ökad produktivitet

Zimbra hjälper dig att få mer gjort genom en väl anpassad, användarvänlig och intelligent inkorg. Dela dokument inom ditt företag, din avdelning eller projektgrupp.

Logotyp för Exchange e-post

Säkerhet och tillförlitlighet

Exchange Online levereras med avancerade funktioner för att skydda organisationens information och för att se till att e-posten alltid funkar. Brevlådor skyddas mot skadlig programvara och skräppost. Exchange har även funktioner som förhindrar att användare skickar känslig information till obehöriga. Din data lagras på redundanta servrar som försäkrar återställning vid behov.

Kontroll

Med Exchange Online tappar du aldrig kontrollen över din organisations IT-miljö. Genom ett webbaserat och användarvänligt administrationscentrum hanterar du organisationen effektivt. Med policys och restriktioner kan du enkelt skapa och redigera listor över godkända enheter, kräva lösenord samt ta bort känslig företagsinformation från borttappade enheter.

Enkelt att använda och underhålla

Upptäck hur du och dina kollegor får möjligheten att använda e-post, kalendern och kontakter överallt, och på olika enheter. Med det lokala arkivet i Exchange kan du lagra alla viktiga data på en och samma plats. Det har aldrig varit lättare att ge användarna den e-post de behöver för att förbli effektiva. Tack vare integrationen i Outlook kan du arbeta med ett välbekant gränssnitt och välkända funktioner.

Logotyp för Office 365 e-post

Välbekant, men bättre

Med Office 365 kan du försäkra dig om att du alltid har de senaste funktionerna i Word, Excel, PowerPoint och alla andra program som medföljer.

Arbeta överallt

Jobba offline eller online, från datorn, telefonen eller surfplattan.

Få mer för pengarna

Styr enkelt kostnadsplanen genom att lägga till och ta bort användare och tjänster efter behov.