IT-lösningar

En modern stad med smarta och effektiva IT-lösningar

IT-lösningar

– Den tekniska utvecklingen ger nya möjligheter

SKALAB IT erbjuder kompletta helhetslösningar på moderna IT-mijöer för små- och medelstora företag. Med SKALAB som samarbetspartner får du en säker och effektiv IT-miljö och behöver aldrig oroa dig för att halka efter i den tekniska utvecklingen. Vi erbjuder moderna IT-lösningar skräddarsydda efter dina behov, och erbjuder alltid en personlig tekniker som löser det praktiska.

SKALAB Backup

Molnbaserad säkerhetskopiering

Läs mer

E-post

Prata mer

Läs mer

Var din IT än befinner sig, ser vi till att den fungerar.

SKALAB IT erbjuder helhetslösningar där vi tar hand om hela er IT-miljö så att ni istället kan fokusera på det som är viktigt i er verksamhet. Vårt mål är att ni ska ha en driftsäker och modern IT-miljö som gynnar er produktivitet och samtidigt är kostnadseffektiv. Vi förstår att det kan vara svårt att hänga med i alla tekniska termer och att den tekniska utvecklingen kan vara svår att följa. Låt SKALAB IT bli din samarbetspartner som ser till att din IT säkras upp och rör sig i lagom takt framåt.

Vi arbetar personligt och hjärtligt med våra kunder, för att skapa en trygg IT-miljö som leder till en stabil tillväxt och goda resultat.

Vi tar hand om samtliga delar i din lokala IT-miljö och hjälper dig gärna vidare upp i molnet när du känner dig redo.

Har du redan det mesta i molnet så kan vi erbjuda en av Sveriges säkraste och mest prisvärda molnlösningar. Vi har tandläkare, kyrkor och andra företag med höga sekretesskrav som kunder i vårt datacenter “moln”.

Låt oss träffas så bjuder vi dig på kaffe och bulle, samt en gratis IT-besiktning.

Ring oss: 0300-650 800

Office 365 on a mobile phone

Office 365 – Din arbetsplats i molnet

Välbekant, men bättre – Alltid de senaste funktionerna i Office

Arbeta överallt – På telefon, surfplattor och dator.

Få mer för pengar, styr enkelt kostnadsplanen

Läs mer om hur SKALAB kan hjälpa dig komma igång med Office 365 >