Utveckling

Strukturerad och vacker PHP-kod på en svart bakgrund

Utveckling

Inga önskemål är för stora.

Oavsett om ditt företag är stort eller litet

SKALAB IT hjälper vi dig att konstruera hållbara och användarvänliga digitala system till appar och webblösningar. Vi tar oss an programmeringsuppdrag i alla storlekar, allt från hemsidor och e-handelslösningar till affärskritiska system.

Med lång erfarenhet av systemutveckling hjälper vi dig utveckla smarta, snygga och verksamhetsanpassade system som ger dig fler nöjda kunder och hjälper dig ta tillvara på nya affärsmöjligheter. Våra konsulter har kompetens inom: programmering, databaser, webbutveckling, Android, iOS, agil utveckling och mycket mer.

Ring oss på 0300-650 800 så tar vi en jordnära diskussion om hur vi kan hjälpa ditt företag till nästa nivå.

Hemsidor

SKALAB IT erbjuder en kombination av kommunikation, teknik och design för att skapa en bra användarupplevelse. En modern och användarvänlig hemsida ger ditt företag fler affärer och hjälper dig att synas på internet.

Tiden vi lägger på användningen av internet har tredubblats på två år, och är i två av tre fall via mobila enheter. För att inte halka efter är det därför viktigt att företag anpassar sin hemsida efter dagens trender. Oavsett om du vill ha en ny hemsida eller uppdatera en befintlig så finns vi här för dig.

Fyra olika enheter med hemsidor i olika designer, responsiv utveckling och design.

WordPress Icon

WordPress CRM

Att över en fjärdedel av alla hemsidor är byggda i WordPress är ingen tillfällighet. WordPress innebär smarta och enkla lösningar där du snabbt och smidigt kan uppdatera texter och bilder på egen hand. WordPress är enkelt för dig att använda, och för oss på SKALAB IT att bygga ut med nya funktioner.

Responsiv design

Förutom att en hemsida ska se bra ut i olika webbläsare, ska den också anpassas efter enheter med olika skärmstorlekar. Om man surfar till en hemsida och det visar sig att man måste ändra skärmen, zooma och scrolla i sidled så tröttnar man ganska fort.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering är en teknik som används för hemsidor ska synas så högt upp som möjligt i olika sökmotorer. Genom att synas på internet när någon söker efter det du erbjuder skapas nya möjligheter för dig att göra affärer.

Appar

Vi utvecklar appar för iOS och Android. Genom att kombinera den senaste tekniken med en djup affärsanalys utvecklar vi unika appar som lyfter ditt företag till nya dimensioner.

Våra utvecklare och designers hjälper dig att översätta dina företagsbehov till en affärsanpassad app. Vi utvecklar allt från enkla presentationsappar till avancerade kommunikationsappar som hanterar stora mängder data och skyddad information.

Med en modern och väldesignad app öppnar du nya marknadskanaler och stärker ditt offentliga varumärke.

En mobil med ett blått kugghjul framför, funktionella och verksamhetsanpassade lösningar till appar.